Sunday, January 2, 2011

Sorry - Mimi :)

Assalamualaikum :)


Ummu , Syifa' , Hanie , Alyaa and Niena . Mimi nak mintak maaf banyak2 kalau selama kita berkawan nih Mimi ad terkasar bahasa , tersilap bicara or ad mengguris perasaan korang . Sorry eh =') Sorry sbb tk dapat stay sekelas ngan korang . Mimi tk tahu silap kat mana . Takpe , Mimi cuba perbaiki :) Although kita tk sekelas , but Mimi tkkan pernah sombong dengan korang . Kita still boleh rehat sama2 , still boleh buat study group sama2 . Don't worry eh . Mimi happy sangat dapat kawan macam korangg . Mimi rasa , Mimi lah orang yg paling beruntung . Hehe :D Mimi sayangg korang sangat2 . Mimi dah anggap korang mcm family Mimi . Serious ! Mimi tk tipu ;) Nanti dah tk boleh nk bising2 dalam kelas . Hehehee :DD Takpe , kita struggle sama sama untuk PMR okayy . Hope , persahabatan kita kekal sampai bila . InsyaAllah =) Huah3 , nangis Mimi dengar lagu dalam blog nih . Heeeee :D Dah tkde pape kot . Nanti kita jumpa esok ye . Salam Ukhuwah Fillah 


MimieyRedzuan ;)

No comments: