Sunday, June 3, 2012

Miss you .

Assalamualaikum girls . Mimi here :') Ahhhhh serious rinduuuuu korang sangat sangat . Sorry ah kalau sesapo raso mimi sombong tuu . Hihi :) Hmm mimi tk tahu nok tulis gapo act. Hmm cukuplahh korang tahu Mimi rinduuu korang sangat9 and mimi sayanggggggggg korang sangat9 :') Ukhuwah fillah daiman abadan . Our friendship everlasting till Jannah insyaAllah . Syukran jazilan ya ukhti :')

Lotoflove : Mimiey Redzuan :)

Saturday, June 2, 2012

Friendship Will Never Die - us


just xsuko tgk blog ni menyepi , seolah2 our friendship pon dh letak titik noktah .. no matter what, u'r the best friend (s) ever




wallahualam , assalamualaikum w.b.t 

Tuesday, November 1, 2011

Thursday, January 6, 2011

Siang . Kongsi . Malam


" if there is a WILL , there is a WAY "





salam sayang buat kwn2 syifa' yg t'syg .
sriously , syifa' rindu kenangan 2010 . :')
but , i'm try da best for 2011 .
harap2 tahun nih yg palim t'baek tuk kte sume struggle sgguh2 .
slamat maju jaya yea , sahabat terbaek :)
syifa' sayang korang .

untuk ALYA SYAMIMI ,
syifa' rindu mimy ketat2 .
syifa' rindu nk dengar luahan mimy .
syifa' rindu nk dgr mimy gelak2 kuat sgt .
syifa' rindu nk tgop mimy slalu borak ngm aesha .
syifa' rindu nk kejut mimy tidoo mse tyme rehat .
kalu nk hitung , smue yg mimy bwat syifa' rindu .
hehe . bile naek form3 nih kte emg da xrapat rite ?
yup , i mean , xsrapat thun lpas .
slalunye kte jln sme2 , skrg mimy pum da cbuk ngm kje mimy .
kje syifa' pum ape kurangnye .
& ad suatu saat , kte xbley nk tego2 lagi .
syifa' nk ckp dkt mimy , walau apepum yg t'jdik , syifa' syg mimy .
xkire laa ape pum aral yg mlintang , kite tetap kawan. :')
jgn lupe tentang turh oke ?
gudluck for all ur life , mimy .
believe ur self .
~ forever love ~

_ Assalamualaikum _

~ SyifaNasuha ~

Sunday, January 2, 2011

Sorry - Mimi :)

Assalamualaikum :)


Ummu , Syifa' , Hanie , Alyaa and Niena . Mimi nak mintak maaf banyak2 kalau selama kita berkawan nih Mimi ad terkasar bahasa , tersilap bicara or ad mengguris perasaan korang . Sorry eh =') Sorry sbb tk dapat stay sekelas ngan korang . Mimi tk tahu silap kat mana . Takpe , Mimi cuba perbaiki :) Although kita tk sekelas , but Mimi tkkan pernah sombong dengan korang . Kita still boleh rehat sama2 , still boleh buat study group sama2 . Don't worry eh . Mimi happy sangat dapat kawan macam korangg . Mimi rasa , Mimi lah orang yg paling beruntung . Hehe :D Mimi sayangg korang sangat2 . Mimi dah anggap korang mcm family Mimi . Serious ! Mimi tk tipu ;) Nanti dah tk boleh nk bising2 dalam kelas . Hehehee :DD Takpe , kita struggle sama sama untuk PMR okayy . Hope , persahabatan kita kekal sampai bila . InsyaAllah =) Huah3 , nangis Mimi dengar lagu dalam blog nih . Heeeee :D Dah tkde pape kot . Nanti kita jumpa esok ye . Salam Ukhuwah Fillah 


MimieyRedzuan ;)

Thursday, November 11, 2010

The Girls

Nur Alya Syamimi Redzuan ( Mimi )
24 Januari 1996
Single


Dia orang yg ke-dua lahir ke dunia dalam geng nih . Yg ke-dua tertinggi . Wahh , bangga kejap . Minat muzik gila gila . Teramat addicted kepada Facebook . HAHA , kenyataan ! Walaupun kasar pada luaran , tapi hati tetap lembut . Haha , Fakta ! Dia nih budak paling bising dalam kelas . Bercakap tak pernah perlahan . Maklumlah , tertelan microphone . Happy-Go-Lucky tapi kadang-kadang cepat touching . Feminine katanya . Haha . Paling rapat dengan semua orang . Tak kira la pendek , tinggi semua dia kawan . Ehem2 , dia minat warna Hijau . Tersangat suka ambik gambar . Pantang ada kamera kat tangan , ada jea benda dia nak ambik . Cita-cita tinggi kot , nak jadi Doktor katanya . Selalu lah jugak tidur dalam kelas . Lebih baik tidur daripada membuat gosip . Haha , suka makan . Tersangat meminati Manchester United . Katanya , hanya HeeChul di hati ku :)




Ummu Sakinah Mohd Bustaman
2 Julai 1996
Single

Aku lupa dia orang yg ke berapa lahir . Haha , maaf . Minat baca novel . Novel kat rumah berlambak , macam dekat perpustakaan pulak . Teramat addicted kepada benda benda cute . Alah , pendrive dia bapak punya cute . Jealous tahu . Adik kesayangan nih . Anak bongsu laa katakan . Tapi dia taklah manja macam orang lain . Hebat kamu ! Suka hafal iklan iklan TV like Keropok Mony . Memang itu tugas dia . Haha . Teramat rapat dengan Alyaa , tapi kalau time terasa . Mak Bapak haihhh , tengok muka pun tak mahu . Katanya , Ryeowook tuh hensem . Minat warna apa dah ? Ke-Nyanyukan . Cita cita dia teramat la mulia , nak jadik Suri Rumah . Dia cakap , boleh dapat banyak pahala :) Love that statement !


Syifa' Nasuhah Ismail
22 Januari 1996
Single

Anak sulung dalam geng nih . Minat benda benda yg comel yg boleh menggambarkan diri dia . Anak tunggal tapi ada abang angkat . Dia teramatlah comel . Ramai jugak yg usha usha dia . Tapi , biasalah , semua kena reject ! wahaha XD padan muka you all . Minat warna putih and hijau kot . Tersangat rapat dengan Ismahani . Pergi tandas sama sama , makan sama sama semuanya sama sama lah . Macam belangkas :) Err , nak cakap apa lagi eh ? Tak de dah kot .


Alyaa Syafiqah Mohammad
8 Mei 1996
Single


Dia nih anak ke berapa entah . Hehe , minat baca buku . Like GempakStarz . Haha , hebat bukan ? Terlebih addicted kat game , same dengan Ummu and Hani . Gila game ! Dia tk suka ambik gambar ==' Kalau ada gambar dia pun , yg candid punya . Almaklumlah , orang cantik . Ekekekeke XD Pandai dari aku . Haha , tapi diorang semua pandai . Aku je yg kurang . Dia nih , bila dapat novel ke , komik ke , membaca tk ingat dunia . Bukan main khusyuk ! Hehe , tk tahu lah dia minat warna ap . Tak pernah selidik . Dia minat kt sorang guys nih , wahhaa ~ sudah gatal yea . Paling rapat dengan Ummu . Err , hah ! Dia paling tinggi oke :) winkwink *



Nur Amanina Bahjah Mohd Arshad
27 May 1996
Single ( yealaa kot ) 

Nih Nieyna , okey . Dia feminine sejati okey ! Haha , aku tak tahu nak cakap ape dah ==' Okie okie , dia minat warna biru . Suka ambik gambar jugak ( kot ) .  Happy-Go-Lucky tapi kalau time serius , jangan ganggu ! Err , ermm . Ape lagi ehh ? Tak de dah kot . Hehe , sorry Nieyna ! Tk tahu nak cakap ape .


Ismahani Mat Nordin
1 Disember 1996
Single

Dia nih anak bongsu dalam geng nih . Hee , paling tk matured . Copp ! dia matured dengan cara dia . Tak sama dengan org lain . Minat warna Pink gila gila ! Haiyoo , pink addicted . Whoaa ! Pantang tengok benda warna Pink , semuanya nak puji . Feminine gila gila . Tapi kadang kadang senget jugak . Haha . Baik , ketua kelas nih woo . Jangan main main . That's why kurus , tiap tiap hari naik tangga turun tangga pergi carikk cikgu . Ekekeke XD Ohh , dia nih tk suka lelaki kot . Kot jelahh kan . Hehe . 


Okeyy , tuh jea dulu . Nanti updare lagii . Babai :)